Skip links

Om oss

Veifo AS – Vedlikehold og energi i fokus

Veifo AS ble stiftet i 2014 av André Ibenholt og Dag Mikal Kjensbekk. Selskapet leverte fra starten, energiledelse og vedlikeholdsledelse og prosjektledelse til det norske eiendomsmarkedet.

I 2020 startet selskapet med teknisk eiendomsforvaltning da vi inngikk et samarbeid med Galleriet Drift, om forvaltning av Galleri Oslo.

Tross selskapets unge alder har vi lang erfaring fra eiendomsbransjen og teknisk drift, vedlikehold og prosjektmarkedet. I 2021 kapitaliserte vi opp selskapet med sikte på ekspansjon innen våre tjenesteområder. Selskapet eies og drives i dag av André Ibenholt og Ståle Lilledahl

André Ibenholt

Teknisk leder, partner

André var med å etablere Veifo i 2014. André er utdannet gruppe L elektriker og World Class Maintenance fra NTNU.

Han har lang erfaring fra Coca Cola, blant annet som automatiker, vedlikeholdsansvarlig og leder for FM avdelingen. André har også jobbet i GK som avdelingsleder for service i Oslo. Under sin tid i Coca Cola mottok André Icon Award, pris for miljø og innovasjon.

Andre har en allsidig kompetanse innen energiledelse, vedlikeholdsledelse, prosjektledelse og teknisk forvaltning. I tillegg har han en unik kompetanse innen systemer og digitale plattformer.

+47 459 60 052

andre@veifo.no

LinkedIn profil

Ståle Lilledahl

Daglig leder, partner

Ståle ble ansatt som daglig leder i Veifo i 2022. Samtidig kom Ståle inn på eiersiden gjennom oppkjøp av 50% av aksjene i selskapet.

Ståle er utdannet kuldemontørmester og teknisk eiendomsforvalter.

Han startet sin karriere i GK som kuldemontør og prosjektleder, før han i 2002, etablerte det som ble TBB Eiendomsdrift AS. Ståle drev TBB frem til høsten 2021. Under hans ledelse vokste selskapet til 45 ansatte og 60 MNOK i omsetning, fordelt på tre avdelinger.

Ståle har en allsidig kompetanse innen eiendomsdrift, tekniske installasjoner og prosjektledelse.

+47 916 28 803

staale@veifo.no

LinkedIn profil

Trond Haakon Løken

Drifts-og vedlikeholdsansvarlig

Trond startet i Veifo i 2021, og er utdannet byggdrifter og har mer en 20 års erfaring i drift av komplekse bygg. Trond sitt kompetanseområde spenner fra integrering av nye systemer som SD, EOS og FDV til prosjektstyring.

Trond jobber til daglig på Galleri Oslo hvor han har vært siden 2017.

+47 973 40 205

trond@veifo.no

Nyssgjerrig?

Vil du vite mer om hva vi kan hjelpe deg med?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende og inspirerende samtale om hvordan du kan komme ett steg nærmere fremtiden!

post@veifo.no

+47 459 60 050

Nyssgjerrig?

Kontakt oss